Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

Tens patrimoni singular?

Dades de contacte
Dades de l'immoble
Règim
Al clicar Envia accepta l' Avís legal Envia

SERVEIS

Que oferim: A INVERSIUMS treballem per trobar la millor rendibilitat del patrimoni tant de venda com de compra. El nostre servei es basa en tres bases equidistants: realitzar la millor valoració de l’immoble, realitzar la gestió en el menor temps possible i sense cap tipus de contratemps.

INVERSIUMS també te present, les inquietuds que es generen com a comprador, oferim un estudi financer gratuït el qual ens marcarà la línia per realitzar una inversió rendible, segura i sostenible. També tenim convenis hipotecaris amb diferents entitats, per oferir, a part del millor assessorament financer, les millors opcions financeres del moment per que l’operació sigui un èxit en tots els paràmetres de l’inversió.

Tipologies: A INVERSIUMS gestionem desde la compravenda residencial (sol urbà, cases i pisos), passant per immobles comercials (locals, despatxos) i industrials (sol industrial, naus).

Una altre linia d’INVERSIUMS es la gestió de productes singulars (Edificis, hotels, terrenys a primera línia de mar, immobles d’alt Standing) amb la col·laboració directe i continuada d’inversors particulars, fons d’inversió i family office.

Finalitat: A INVERSIUMS entenem la inversió immobiliària com un treball d’analisis de les variables que intervenen en la compravenda immobiliària, aconseguint una presa de decisions mes fàcil, agradable i sense angoixes, ja que les parts implicades tenen la seguretat i tranquil·litat de tenir tota la informació necessària per dur- la a terme.